Пт, 2024-04-26, 21:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Європарламент сьогодні на засіданні підтримав проект бюджету ЄС на 2016 рік. Про це йдеться у прес-релізі на сайті Європарламенту.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-11-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Контрольно-дисциплінарна інстанція з етики УЄФА винесла вердикт щодо матчу 20 жовтня між "Динамо" (Київ) і лондонським "Челсі", згідно з яким український клуб проведе два матчі в єврокубках без глядачів і заплатить штраф.


 

В судовому засіданні у справі двох російських військовослужбовців, співробітників ГРУ РФ Євгена Єрофєєва та Олександра Александрова було заслухано запис телефонних переговорів членів диверсійно-розвідувальної групи (РДГ), до якої належали обвинувачені.


 

У Києві новорічні та різдвяні заходи відбудуться без феєрверків, оскільки в Україні тривають військові дії. Про це заявила заступниця голови Київської міськдержадміністрації Ганна Старостенко під час прес-конференції у Музеї історії міста Києва.


 

Промисловим підприємствам Севастополя запропонували відмовитися від загальноміської енергетичної системи. Про це повідомив глава департаменту міського господарства і керівник штабу із забезпечення енергобезпеки Севастополя.


 

Розпорядженням начальника Генерального штабу Збройних сил України українським військовослужбовцям з початку доби 25 листопада заборонено відкривати вогонь, незважаючи на те, що бойовики не припиняють обстрілювати позиції ЗСУ.


 

Народні депутати підтримали у другому читанні законопроект №1058 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо зняття регуляторних бар'єрів для розвитку державно-приватного партнерства в Україні та стимулювання інвестицій)".


 

27 листопада в прокат виходить українська ексцентрична комедія "Жучок". Режисерами історії про неймовірні пригоди театральних артистів на Кавказі є Алла Пасікова та Андрій Ржанов.


 

 

У Дюссельдорфі відбулася фінальна прес-конференція українця Володимира Кличка (63-3, 53 КО) і британця Тайсона Ф'юрі (24-0, 18 КО) перед боєм 28 листопада.


 

 

У Порту ввечері 24 листопада відбувся матч 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому "Порту" приймав київське "Динамо" і програв з рахунком 0:2.


 

Представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ мають бути допущені на непідконтрольну Україні частину українсько-російського кордону, зазначили за підсумками відеоконференції.