Пт, 2024-04-26, 18:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

В Киеве на завтра, 11 ноября, объявлено штормовое предупреждение, Гидрометцентр сообщает о порывах ветра до 20 м/сек.

Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2015-11-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Верховна Рада України сьогодні, 10 листопада, продовжила розгляд пакету законопроектів щодо лібералізації візового режиму з Європейським Союзом.


 

Німеччина має "рішуче та без історичних комплексів" подбати про охорону зовнішніх кордонів Євросоюзу. Про це заявив голова Євроради Дональд Туск, виступаючи 9 листопада в Берліні з традиційною "Європейською промовою".


 

 

Верховный суд РФ подтвердил законность указа президента России Владимира Путина о засекречивании потерь российской армии в "мирное время".


 

Американський телеканал HBO представив офіційний проморолик до бою між чемпіоном світу у суперважкій вазі українцем Володимиром Кличком і претендентом з Великої Британії Тайсоном Ф'юрі, який пройде 28 листопада.


 

З 9 по 30 листопада в столичному кінотеатрі "Київ" глядачам будуть представлені кращі французькі документальні фільми останніх років – "Місяць документального кіно".


 

Щоб вийти з кризи, подолати корупцію та розбудувати по-справжньому правову державу, українці мусять змінити своє світосприйняття та побороти тотальну недовіру.


 

Верховна Рада ухвалила Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності Національної поліції" (№ 3387), внесений Кабінетом міністрів. За таке рішення проголосували 294 із 376 народних депутатів.


 

Починаючи з 18 години вечора, 9 листопада, терористи 33 рази відкривали провокаційний вогонь у бік наших позицій. Про це у Facebook повідомляє прес-центр АТО.


 

"Я впевнений в тому, що у народних депутатів, членів коаліції і не тільки, вистачить мудрості і відповідальності для того, щоб проголосувати закони, які мають безпосередній стосунок до безвізового режиму", - сказав він.