Пт, 2024-04-26, 00:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Навчання підрозділів Збройних сил України у рамках об'єднаної тренувальної групи розпочалося в понеділок, 23 листопада, на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії Сухопутних військ ЗС України.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2015-11-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Зимний туризм - это отличная возможность провести время весело и с пользой для здоровья. Благодаря туризму можно внести яркие краски в серые рутинные будни.


 

Незабаром виповниться рівно рік з дня першого пленарного засідання новообраної Верховної Ради: вперше під куполом після підписання Коаліційної угоди слуги народу зібралися 27 листопада.


 

Перший віце-спікер Ради Андрій Парубій нагадав, що з 21 листопада починається другий етап дії закону про декомунізацію, коли парламент отримує право самостійно перейменовувати міста та вулиці в Україні.


 

Всё чаще и чаще молодые ребята при покупке своего первого автомобиля имеют огромное желание протюнинговать авто. К сожалению, не всегда это приводит к желаемому успеху.


 

Много было рассказано о седанах. Хочется чего-то свеженького, необычного, в некоторой степени даже чего-то ослепительного. Поэтому сегодняшняя тема будет посвящена хэтчбеку с ярким кузовом.


 

Учасники акції блокади Криму продовжують блокувати доступ енергетиків і ремонтних бригад до пошкоджених ліній електропередач, йдеться в повідомленні держкомпанії "Укренерго".


 

Уряд України тимчасово з ініціативи прем'єр-міністра Арсенія Яценюка заборонив переміщення вантажних потоків на адміністративному кордоні між Україною та Автономною Республікою Крим.


 

В Одесі проводять службове розслідування через кілька антидержавних заяв деяких нових одеських поліцейських. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі.


 

 

У Києві запустили новий тариф на опалення. Тепер кияни платитимуть рахунки відповідно до температури на вулиці. У регіонах поки що такої ініціативи немає.


 

Українці в ОАЕ надали фінансову допомогу для завершення роботи над аудіоальбомом "Аеропорт" Сергія Лойка, презентація якого відбудеться 23 листопада в Києві. Про це повідомив координатор української громади в Еміратах Євген Семенов.


 

Круглий стіл «Процес реалізації стратегії регіонального розвитку в Київській області: проблеми, досягнення та перспективи»


 

Міжнародний союз велосипедистів (UCI) представив календар міжнародних змагань з шосейного велоспорту на 2016-й рік. До нього увійшли рекордні десять 10 стартів на території України, включаючи двоє жіночих перегонів.


 

Генеральний штаб заявляє про виконання своїх зобов'язань щодо відведення танків і озброєння калібром менш ніж 100 мм у Луганській і Донецькій областях. Про це повідомив речник Генерального штабу ЗСУ Владислав Селезньов.