Чт, 2024-04-25, 21:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

У Рейк`явіку (Ісландія) завершилися партії 5-го туру командного чемпіонату Європи, у рамках якого чоловіча збірна України обіграла команду Угорщини (2,5:1,5 очка) і вийшла на третє місце, а жіноча команда обіграла збірну Румунії (3:1) і піднялася на 2-ге місце.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-11-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Выбор профессии и высшего учебного заведения проблема, с которой сталкиваются как выпускники школ и училищ, так и другие, желающие получить высшее полное/неполное образования.


 

Парламент Греції сьогодні, 18 листопада, ратифікував законопроект щодо Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом. Про це повідомив глава МЗС України Павло Клімкін у Twitter.


 

Запорізька атомна електростанція (АЕС) о 2.40 середи, 18 листопада, підключила шостий енергоблок до енергосистеми країни після усунення порушення, повідомила прес-служба станції. За її даними, на 7.30 ранку блок №6 навантажений до 650 МВт.


 

Національний банк України (НБУ) оголосив аукціон із продажу 50 млн дол. Про це повідомляється в прес-релізі Нацбанку з посиланням на заступника голови НБУ Олега Чурія.


 

Новий Податковий кодекс та проект державного бюджету на 2016 рік має надійти до Верховної Ради найближчими тижнями. Про це написала міністр фінансів Наталія Яресько у Twitter.


 

У 2016 році між Києвом і Броварами може з'явитися тролейбусне сполучення. Про це розповів директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Олександр Козловський.


 

Особи вбивць перших активістів Євромайдану поки не встановлені. Про це сьогодні, 18 листопада, заявив начальник управління спеціальних розслідувань Головного слідчого управління Генеральної прокуратури Сергій Горбатюк.


 

 

Суд у Донецьку Ростовської області Росії у справі української громадянки, народного депутата України Надії Савченко відновив засідання 18 листопада.


 

З 18 години вчорашнього вечора бойовики продовжили ведення провокаційного вогню у напрямку позицій сил АТО, зокрема у Луганській області відбувся бій із ДРГ російських найманців. Про це повідомляє прес-центр АТО.