Вт, 2024-04-23, 20:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Бывшая школьная учительница музыки из небольшого села на Львовщине стала полицейским и поражает украинцев вокальными способностями.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2015-11-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

За результатами місцевих виборів 25 жовтня найбільшу кількість депутатів у місцеві органи влади провели "Блок Петра Порошенка" та "Батьківщина". Про це свідчать дані аналізу, проведеного Комітетом виборців.


 

Президент України Петро Порошенко запросив Папу Римського Франциска відвідати Україну, і понтифік прийняв це запрошення. "Я запросив Його Святість відвідати Україну, і Він запрошення прийняв", - написав глава України на сторінці в Facebook.


 

Активная война в Украине может вспыхнуть в любой момент, потому что россияне действительно верят Путину и готовы умирать ради него. Такое мнение высказала лауреат Нобелевской премии по литературе Светлана Алексиевич.


 

Україна та Італія домовилися про співпрацю в економічній, сільськогосподарській сферах та у енергетиці. Такі домовленості стали результатом візиту президента України Петра Порошенка до Італії, повідомляє прес-служба голови держави.


 

В даний час в Україні немає акредитованої лабораторії, тому дослідження проводяться в Австрії, Німеччині, Швейцарії та Польщі та проводитимуться там і надалі.


 

 

Столичная милиция будет обеспечивать охрану общественного порядка во время проведения футбольного матча.


 

 

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк планує в 2016 році підняти соціальні стандарти і реалізувати дві реформи: середньої освіти та системи охорони здоров'я.


 

З 18 години вчорашнього вечора і до 6-ї ранку жодна година у зоні проведення АТО не минула без обстрілів. Як і раніше, переважну більшість вогню загарбники зосередили на Донецькому напрямку.