Пт, 2024-04-26, 16:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк не сумнівається в тому, що Україна стане членом Європейського Союзу. Про це він заявив у своєму відеозверненні у неділю, 22 листопада, з нагоди другої річниці початку Євромайдану, оприлюдненому на Урядовому порталі.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-11-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Жителі Кривого Рогу сьогодні, 22 листопада, вийшли на мітинг, протестуючи проти визнання результатів виборів мера міста, згідно з якими перемогу здобув кандидат від "Опозиційного блоку" Юрій Вілкул.


 

Знеструмлення сталося цієї ночі через пориви вітру з дощем і мокрим снігом. Потерпають дванадцять районів Івано-Франківської області - особливо гірські.


 

 

Победой украинки Юлии Джимы завершился представительный предсезонный турнир у биатлонистов.


 

 

Президент України Петро Порошенко подякував своїм колегам з Естонії, Латвії і Литви за позицію стосовно мотивів участі Росії у боротьбі проти ІДІЛ в Сирії.


 

Конкурсна комісія з відбору кандидатів на посади членів Нацагентства з питань запобігання корупції ознайомилась з результатами спецперевірки кандидатів та звернулась до Кабінету міністрів.


 

Угорські аграрні компанії Brown&Deer і Eco Food, які володіли по 9,5% акцій "Фінанс Банку", доводять свою частку до 50% і мають намір ще інвестувати в банк 20 млн євро, збільшуючи свої пакети.


 

Самый важный акцент в игре Minecraft идет на рост нестандартного, креативного мышления, которое постоянно приходится использовать на полную мощь в течении всего игрового процесса.



Для лучшего роста растений и получения богатого урожая используются минеральные удобрения. На сайтах в Сети есть их каталог. К примеру, на сайте предлагается селитра аммиачная.