Пт, 2024-04-19, 13:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

"Щодо ситуації на 27 листопада. Протестувальники продовжують блокувати доступ ремонтних бригад для завершення робіт на повітряній лінії 220 кВ "Каховська-Титан", - повідомили у прес-службі "Укренерго".

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2015-11-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент Петро Порошенко сьогодні, 27 листопада, виступив у найстарішому у Нідерландах Лейденському університеті, обговоривши з присутніми тему європейських цінностей та стабільності, боротьби з тероризмом.


 

 

О "конвое-призраке" сообщают наблюдатели ОБСЕ, работающие на пограничном пункте пропуска "Донецк" с российской стороны границы между Украиной и РФ.


 

27 листопада 2015 року в залі засідань Києво-Святошинської районної державної адміністрації в рамках проекту "Регіональна політика в Україні: громадський моніторинг стратегій регіонального розвитку".


 

Перший віце-спікер Верховної Ради України Андрій Парубій озвучив звернення українського парламенту до демократичних держав світу щодо визнання Голодомору 1932-1933 років в Україні геноцидом українського народу.


 

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман прогнозує, що Рада перепризначить до 20 грудня 12 членів Центральної виборчої комісії, термін повноважень яких закінчився 1 червня 2014 року.


 

Наразі взаємозв'язок між готівковим і міжбанківським валютним ринком значно знизився, і банки встановлюють курси готівкового обміну валют близько до "чорного" ринку, щоб підштовхнути населення здавати валюту в банки.


 

Задумались о собственном бизнесе? Сувениры – отличная идея! Сувениры нужны всегда и всем. Сувениры бывают разными. От вашей фантазии, ещё умения, а также материалов для сублимациибудет зависеть успех дела.


 

Рішення про відставку прем'єр-міністра Арсенія Яценюка буде прийматися після звіту уряду у Верховній Раді 11 грудня. Про це  сказав голова парламенту Володимир Гройсман.


 

У зоні проведення АТО з 18.00 до 23.00 26 листопада бойовики 14 разів відкривали провокаційний вогонь у напрямку українських позицій, майже весь вогонь зосередивши на Донецькому напрямку. Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.


 

Дніпропетровський "Дніпро" програв у гостях з рахунком 1:3 італійському "Лаціо" і втратив навіть теоретичні шанси на вихід в 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА, фіналістом якої був у минулому сезоні.