Вт, 2024-03-19, 13:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:53
Автомобіль, в якому спав син ізраїльського мільйонера, забрав евакуатор
Інші останні Новини світу

В ізраїльських ЗМІ обговорюється історія евакуації машини, в якій знаходилась спляча дитина. Газета "Едіот Ахронот" стверджує, що в автомобілі спав 4-річний син відомого ізраїльського бізнесмена. І хоча видання не називає прізвище батька дитини, в публікації йдеться, що батько хлопчика відомий в світі ізраїльського хай-теку, передає NEWSru.co.il.

Вчора, близько 4:00 дня з вулиці Леві Ешколь в Тель-Авіві водій муніципального евакуатора відвіз легковий автомобіль, не помітивши сплячу на задньому сидінні дитину. У публікації в газеті "Маарів" говориться, що цей автомобіль належав виховательці дитячого садка, розвозив дітей по домівках, яка відлучилася на кілька хвилин, щоб передати одного зі своїх підопічних батькам. Вийшовши на вулицю, вона побачила як віддалявся евакуатор. Жінка відразу ж подзвонила в поліцію.

За інформацією газети "Едіот Ахронот", автомобіль в недозволеному місці припаркувала няня двох синів відомого ізраїльського бізнесмена. Поки 4-річний хлопчик спав на задньому сидінні, жінка вийшла, щоб забрати його молодшого брата з дитячого саду. Жінка була відсутня всього кілька хвилин.

За інформацією цього видання, жінка спочатку побігла слідом за евакуатором, а потім впіймала попутку і поїхала за евакуатором на муніципальну стоянку. Вже по дорозі вона подзвонила в поліцію.

Представники поліції повідомили, що хлопчик, який перебував у машині, не встиг злякатися, бо весь цей час спав.

Водій евакуатора стверджує, що він не помітив дитину, так як його загороджував рюкзак, якій стояв на сидінні.

У муніципалітеті Тель-Авіва обіцяють розслідувати цей інцидент і покарати водія евакуатора, якщо з'ясується, що він проявив недбалість. Проте представники міської влади нагадують, що дітей не можна залишати одних в машині. І в події, як вважають в муніципалітеті, також є вина няні дитини.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1016 | Додав: nowyny | Теги: в автомобілі спав син відомого бізн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]