Вт, 2024-03-19, 11:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:43
Чотири рекорди за один стрибок: людина пролетіла 11 км у вільному падінні. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

Колумбійський каскадер і парашутист, а також професійний режисер і фотограф Джонатан Флорес одним стрибком побив одразу чотири світові рекорди.

29-річний сміливець став першою людиною, яка подолала у вільному падінні 11 кілометрів – час польоту становив 9 хвилин і 6 секунд, а максимальна швидкість досягала 160 кілометрів на годину.

Спортсмен стрибав у комбінезоні з крилом, а парашут відкрив лише за кілометр від землі. Щоб зафіксувати своє досягнення, Джонатан закріпив відеокамеру на своєму літальному костюмі.

Він також встановив рекорди з найвищого стрибка з крилом, найбільшої подоланої по горизонталі відстані та найбільшої абсолютної відстані польоту.

"Це був найкращий момент мого життя", - зізнався Флорес після приземлення.

Утім, зараз він збирається відпочити від смертельних трюків. За його словами, вони дуже лякають і непокоять його молоду дружину.

До стрибка Джонатан готувався багато місяців. Екстремал привчав свій організм до чистого кисню і до руху під великим тиском. За його словами, під час польоту йому довелося потерпати від вкрай низької температури – мінус 45 градусів за Цельсієм, однак тут його виручив спеціально зроблений термічний костюм.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1127 | Додав: admin | Теги: вільне падіння, Джонатан Флорес | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]