Пт, 2024-04-19, 17:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:05
На чемпіонаті світу зі стрибків на батуті виступлять 16 українців
Інші останні Спортивні новини

Оприлюднено склад збірної України на чемпіонат світу зі стрибків на батуті, який стане кваліфікаційним до Олімпійських ігор-2016 в Ріо-де-Жанейро.

Україну на ЧС представлятимуть 16 спортсменів, повідомляє прес-служба Національного олімпійського комітету України.

Для здобуття олімпійської путівки у Ріо на чемпіонаті світу спортсмену потрібно потрапити в фінальну "вісімку" як в особистих, так і в синхронних дисциплінах.

Якщо атлет не потрапляє у фінал, то в нього залишаються шанси поборотися за ліцензію, увійшовши в ТОП-17 світової першості. Останні п`ять путівок на Олімпійські ігри між цими спортсменами будуть розіграні на кваліфікаційному відбірковому турнірі, який відбудеться у квітні 2016 року в Ріо-де-Жанейро.

Склад збірної України на світову першість виглядає таким чином:

Чоловіки: Дмитро Собакар, Антон Давиденко, Микола Просторов, Дмитро Бєдєвкін, Віктор Кифоренко, Станіслав Стаценко, Микита Стаценко, Олег Аксамітний.

Жінки: Наталія Москвіна, Марина Кийко, Ганна Бакуновицька, Діана Тувакбаєва, Катерина Баєва, Дар`я Алєксєєва, Олена Орлова, Світлана Боровикова.

31-й чемпіонат світу зі стрибків на батуті, акробатичній доріжці та подвійному міні-трампліні відбудеться 26 по 29 листопада в Оденсе (Данія). Нагадаємо, у вересні Національний олімпійський комітет України офіційно підтвердив участь країни в Літніх Олімпійських іграх, які проходитимуть у бразильському Ріо-де-Жанейро з 5 по 21 серпня 2016 року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 800 | Додав: adminA | Теги: 16 українців, стрибки на батуті, чемпіонат світу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]