Вт, 2024-03-19, 11:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:36
Незарахований гол: Україна програла, але перевершила англійців. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Збірна України повністю переграла збірну Англії, але все ж програла через суддівські рішення та невезіння. Про це одразу після гри заявив у ефірі каналу "Україна" головний тренер команди Олег Блохін.

"Рівна гра? Яка рівна гра? Скільки у нас було ударів, скільки у них. Грали, пресингували, а вони випадковий гол забили", - обурився він.

ЄВРО-2012: Календар та результати матчів

"Ми мали перевагу, забили гол - його не зарахували, пенальті теж не дали, але це вже справа суддівська, а ми мали перевагу обидва тайми", - наголосив він.

За словами Блохіна, йому сказали, що в епізоді з Девічем та його голом на 63-й хвилині м'яч на метр перетнув лінію.

"Що зробиш, якщо м'яч у нас не йде, а англійцям пощастило. Команді дорікнути нема в чому", - підкреслив він.

"Я вже казав, що ця команда буде дуже перспективна. Вона буде боротися за вихід на фінал чемпіонату світу", - резюмував Блохін.

Згодом на прес-конференції Блохін додав ще кілька слів стосовно матчу та суддів.

"Хочу привітати команду з прекрасною грою, хочу привітати всю Україною всіх вболівальників з хорошим святом. Не пощастило, але мені за цю команду не соромно", - зазначив тренер.

"Навіщо ці п'ять суддів: м'яч переходить лінію воріт, навіщо п'ятий суддя потрібен? Якщо в штрафному Террі грає рукою, а Керролл ліктем, той же Террі грає ліктем в центрі поля", - каже Олег Володимирович.

"Є ж правила, до нас приїжджав Колліна, розповідав, що будь-який рух ліктем - картка. Взагалі не хочу обговорювати це суддівство", - додав Блохін.

Нагадаємо, що в іншому матчі групи D, який відбувся на київському НСК "Олімпійський", збірна Швеції грюкнула дверима, перемігши французів з рахунком 2:0, але з групи в четвертьфінал виходять збірні Англії та Франції.

Тренер англійців про гол Девіча: раніше не щастило нам, але тепер удача повернулася

Наставник збірної Англії Рой Ходжсон залишився задоволений грою своєї команди в матчі з українцями. "З Україною була важка гра, і я щасливий, що ми пройшли до чвертьфіналу. Це була важка група, українці зробили все, щоб чинити тиск на нас, але ми витримали", - говорить він.

Ходжсон вважає, що Террі зіграв прекрасно в захисті, а технології гол-онлайн ще немає. "Можливо, нам дійсно пощастило, але при такому темпі важко встигати за подіями", - прокоментував він незарахований гол українців у ворота збірної Англії.

"Це був дуже важкий матч, в якому наша команда вимушена була більше оборонятися під тиском господарів. Українці діяли в іспанському стилі, багато володіли м'ячем та грали у швидкий пас, намагаючись вивести когось на ударну позицію. Тож доводилося постійно зберігати увагу та концентрацію, виконувати великий обсяг чорнової праці", - сказав він.

"Але врешті решт ми перемогли. Так, нам трохи пощастило, а супернику - ні, однак подібне траплялося у футболі завжди", - зазначив Ходжсон.

Наставник англійців подякував і привітав організаторів Євро. "Перед турніром було багато негативу про Україну. Дуже часто так буває. Ми дуже задоволені. Побоювань було багато, і багато наших не приїхали - начиталися жахливих історій. Нас відмінно приймали, і шкода, що господарі вилетіли", - сказав він.

"Донецьк мені дуже подобається, адже і спогади залишилися хороші з часів Фулхема. Стадіон просто прекрасний - створено для футболу. Він кращий за Олімпійський, адже там далеко до трибун. А той факт, що наша база розташовується в Кракові, зовсім не означає, що я не поважаю Україну", - додав Ходжсон.

Також тренер дуже задоволений англійськими уболівальниками: "Кожна хвилина тут нам дуже подобається, вболівальники відмінно підтримують нас. Їх було 4 тисячі, але атмосфера була прекрасною, як вдома. Ми хочемо якомога довше грати в чемпіонаті, і ніхто не знає, куди ми дійдемо".

Про чвертьфінальну гру з італійцями він зараз думає найменше. "Тільки що закінчилася важка гра. Щасливий, що вдалося пробитися до чвертьфіналу. Так, я на зв'язку з багатьма італійськими друзями, але давайте про це поговоримо пізніше, на передматчевій прес-конференції в суботу", - попросив наставник англійців.

Українські вболівальники в інтернеті "розстріляли" та згодували псам суддю матчу з Англією

Українські вболівальники вилили всю свою злість на головного арбітра матчу Англія - Україна Віктора Кашшаї, який допустив жахливі помилки у грі. Після поєдинку на українській та англійській версіях інтернет-енциклопедії Вікіпедія з'явилося повідомлення про смерть арбітра, повідомляє "Iнфопорн".

Першою мішенню стала україномовна сторінка біографії угорського судді, яку відразу після завершення матчу змінили.

"Після матчу був розстріляний впритул з кулемета, потім йому відрізали голову і насадили на палю, потім колесували, відрізали яйця, і заставили його родину дивитися на це.

Після всього цього його рештки згодували диким псам! За деякими даними, він є нетрадиційної сексуальної орієнтації, представник гей-клубу арбітрів Угорщини в Україні.

Як стало відомо, відразу після закінчення матчу, Віктору Кашшаї відрізали яйця і віддали бродячим собакам на вечерю".

Українські адміністратори майже одразу видаляли цей текст, проте користувачі "оновлювали" нову інформацію про суддю.

На англомовній сторінці біографії судді з'явився розділ "смерть", де залишили повідомлення про загибель від рук українських фанатів та знищення тіла собакою: "Viktor Kassai was killed June 20 2012 by a bunch of ukrainian football fans. He was later divided and eaten by a dog".

Однак за 15 хвилин запис був видалений.

Зазначимо, що Кашшаї не зарахував чистий гол Марко Девіча. А пізніше не помітив гру рукою Джона Террі у власному штрафному майданчику.

Шевченко вважає, що суддя допустив велику помилку: Україна могла б пройти далі

Нападаючий збірної України Андрій Шевченко вважає, що суддівська бригада матчу Англія-Україна на чолі з угорцем Віктором Кашшаї допустила серйозну помилку, не зарахувавши гол форварда української команди Марко Девіча в другому таймі, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Сьогодні була велика помилка судді, це однозначно, тому що він знаходився поруч. Цей гол дуже б поміняв всю гру. І взагалі, Україна мала багато шансів, але підвела реалізація моментів", - сказав Андрій Шевченко.

"Звичайно, вся Україна чекала від нас більшого, хотілося б вийти з групи, у нас був реальний шанс. Я думаю, що нам десь не вистачило везіння, десь судді не так спрацювали. Але це футбол", - сказав він.

Шевченко розповів, що через свою травми попросив головного тренера збірної Олега Блохіна не випускати його в стартовому складі на матч проти Англії. "У матчі зі Швецією та Францією мене вдарили в одне і те ж місце, і шанси на мою участь в матчі були 50 на 50. Я сказав Блохіну, що в такому матчі на поле повинні виходити гравці, які на сто відсотків готові, а якщо знадобиться моя допомога, то я вийду і в такому стані ", - зазначив він.

Легендарний український футболіст сказав, що він засмучений вильотом з Євро-2012 і зараз хоче поїхати додому, обійняти своїх дітей, поцілувати дружину і трохи відпочити.

Як українці грали з англійцями

Нагадаємо, перші 45 хвилин вчорашнього поєдинку українці повністю контролювали події на полі. "Синьо-жовті" методично створювали гострі моменти біля воріт Джо Харта, тоді як англійці не спромоглися навіть на удар у площину воріт Андрія П'ятова.

Але ледве почався другий тайм, як англійці відкрили рахунок. Вистачило для цього їм напівмоменту - м'яч після навісу з правого флангу і серії рикошетів опинився на дальній штанзі у забутого всіма Вейна Руні. "Шреку" переправити круглого в сітку ніхто не завадив.

Українці не розвалилися, як у двобої проти французів, а навпаки - побігли відіграватися і практично відразу створили момент, який ще довго будуть обговорювати спеціалісти і вболівальники.

Девіч пробив, м'яч від Харта полетів у ворота, але Джон Террі в падінні вибив його. "Синьо-жовті" взялися святкувати гол, але арбітр матчу Віктор Кашшаї дав команду продовжувати матч. Як показав повтор - даремно. М'яч повністю, навіть із запасом, перетнув лінію воріт. Це мав би помітити арбітр штрафного майданчика, який упритул спостерігав за моментом і перебував в ідеальній позиції. Але не побачив.

Отож англійці отримали своєрідну сатисфакцію за поєдинок плей-оф ЧС-2010 зі збірною Німеччини, коли у схожій ситуації не був зарахований гол Лемпарда.

Українці, хоч як старалися, а пробити організовану оборону англійців не зуміли. На цьому і завершили виступи на дебютному для себе чемпіонаті Європи.





Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1466 | Додав: admin | Теги: Євро-2012, Англія, україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]