Вт, 2024-03-19, 10:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:14
Своїм новим образом усіх шокував гурт "ВІА Гра" . ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Дівчата з гурту "ВІА Гра" здивували своїх шанувальників та гостей щорічної премії "Муз-ТВ" своїми несподіваними образами, повідомляє ТСН з посиланням на Gaganews.

Дівчата постали перед публікою "Олімпійського" в образі рок-дів, виконавши кавер-версію всім відомого хіта групи Quest Рistols "Біла бабка любові" в стилі хард-року під музику групи Rammstein.

Підопічні Костянтина Меладзе змінили макіяж на більш брутальний, надягли чорні сукні до підлоги та капелюшки у вигляді бабки у стилі виконуваного хіта.

Варто зауважити, що дівчата аж ніяк не втратили притаманної їм сексуальності, а навпаки, ризикують залучити в ряди своїх прихильників любителів хард-року.

Номер дівчат посилювався приголомшливою постановкою зі світловими ефектами, полум'ям і макетом бабки, який здійнявся над сценою.

Нагадаємо, що 2 грудня в Одесі нова солістка гурту "ВІА Гра" Санта Дімопулос вийшла на сцену разом з Євою Бушміною та Альбіною Джанабаєвою. Єва та Альбіна зустріли Санту радо і постаралися зробити все, щоб дівчина швидко влилася в колектив.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 1211 | Додав: adminA | Теги: ВІА Гра шокував, образом | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]