Чт, 2024-04-25, 03:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:13
У Японію тайфун приніс зливи і зсуви: постраждали 35 осіб, одна загинула
Інші останні Новини світу

Одна людина загинула в Японії в результаті удару потужного тайфуну "Гучол". Цієї ночі він пройшов над центральними і північно-східними районами країни і продовжив рух до відкритого океану. Впродовж дня, як очікується, він остаточно втратить силу і перетвориться на область низького тиску.

У вівторок в місті Нумадзу в префектурі Сидзуока 53-річний чоловік загинув під уламками зруйнованого тайфуном будинку. У префектурі Яманасі 16-річну школярку знесло річкою, що розлилася внаслідок зливових дощів, і дівчину вважають зниклою безвісти.

За попередніми даними, в результаті дії тайфуну поранення отримали майже 35 людей.

У префектурі Хіого на південному заході Японії підтоплені близько 100 будинків. Майже 300 тисяч будівель тимчасово виявилися без світла після обриву ліній електропередачі. У зоні лиха приблизно 150 тисяч людей отримали вказівки про евакуацію, багато хто провів ніч у громадських залах, побоюючись повені.

Через тайфун було скасовано більш ніж 450 внутрішніх авіарейсів, на лінії не вийшли понад 180 потягів. Тайфун приніс з собою потужні зливи. Швидкість поривів вітру в місті Тиба на схід від Токіо перевищила 38 метрів на секунду.

Нині на Японію йде ще один тайфун "Талім", який поки що в Східно-китайському морі, передає ИТАР-ТАСС.

Нагадаємо, третього травня вранці надійшло повідомлення, що Токіо готується зустріти найсильніший за півстоліття буревій.

Пізніше з'явились повідомлення проте, що внаслідок буревію, який охопив практично всю основну територію країни, загинули дві людини, близько 20 отримали травми різної тяжкості. У місті Номі в префектурі Ісікава на узбережжі Японського моря шквальні пориви вітру збили з ніг 82-річну жінку, яка невдовзі померла від забиття голови. У місті Тояма літнього чоловіка на смерть розчавило рекламним щитом, який упав на нього.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 986 | Додав: adminA | Теги: Японію зливи і зсуви, тайфун, 0 35 осіб | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]