Вт, 2024-03-19, 07:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:11
У капітана збірної України Андрія Шевченка з'явилася рідина в колінному суглобі - лікар
Інші останні Спортивні новини

У капітана збірної України з футболу Андрія Шевченка після гри з Францією з'явилася рідина в колінному суглобі, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Про це повідомив в Донецьку в неділю, 17 червня, лікар збірної України з футболу Леонід Миронов, це пов'язано з давнім хронічним захворюванням лівого колінного суглоба.

"У Андрія Шевченка з'явилася після гри рідина в колінному суглобі. На наступний день об'єм рідини збільшився. Це пов'язано з його давнім хронічним захворюванням суглоба ... З'явилася велика кількість рідини", - повідомив Миронов.

"Ми до цього були готові, тому ми сьогодні його звільнили від сьогоднішнього тренувального заняття. Зараз він працює з масажистами. Увечері будуть проведені всі необхідні медичні маніпуляції. Сподіваємося, що він до гри підійде в повному здоров'ї і готовності", - додав він.

За словами Миронова, зазвичай відновлення Шевченко в таких випадках триває 2-3 дні.

Сам Шевченко в відкритому тренуванні, яка пройшла в неділю ввечері, 17 червня, на донецькому стадіоні "Металург" участі не брав.

Привітати українську збірну на стадіон прийшли більше 500 уболівальників. Вони вітали вихід збірної на поле оплесками та криками "Україна!". Під час тренування вболівальники з трибун давали поради тренеру збірної Олегу Блохіну і гравцям: "Блохін - випусти на поле Ракицького", "Алієв, бігай краще . Алієв, потрібен гол ".

Більшість опитаних кореспондентом агентства вболівальників висловилися за перемогу Україні над Англією з рахунком 1:0 або 2:1. У той же час вони заявили, що в матчі з англійською збірною українці повинні грати краще, ніж з французами.

"Якщо вони будуть грати також, як з Францією, перемоги не чекай!", - заявив уболівальник Антон Бурлака.

Як повідомлялося, 12 червня Андрій Шевченко після матчу зі шведами потрапив у ДТП . У Porsche форварда врізався китайський джип. На світлофорі на перехресті центральних столичних вулиць Льва Толстого і Басейній Андрій пригальмував, щоб пропустити пішохода, і в цей момент ззаду його вдарив автомобіль.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1015 | Додав: adminA | Теги: колінному суглобі, Рідина, Андрія Шевченка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]