Вт, 2024-03-19, 06:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:15
Україна програла Туреччині репетицію Євро: футболісти отруїлися
Інші останні Спортивні новини

Збірна Україна поразкою від Туреччини завершила свою підготовку до домашнього чемпіонату Європи. Підопічні Олега Блохіна пропустили по голу в кожному з таймів товариського поєдинку, який відбувся в Німеччині, програвши з рахунком 2:0.

Туреччина - Україна 2:0

Голи: Джанер, 30, Пектемек, 70

Туреччина: Мерт Гюнок, Хаміт Алтинтоп, Семіх Кайя (Топрак, 31), Егемен (Емре, 78), Алі Калдирим, Торі (Байтара, 83), Топал, Шахін, Арда (Тунай Торун, 66), Джанер (Серкан, 66 ), Пектемек (Булут, 81)

Україна: Пятов, Бутко (Гусєв, 64), Кучер (Хачеріді, 46), Ракицький, Шевчук, Гармаш (Назаренко, 46), Ротань, Коноплянка, Мілевський (Селезньов, 69), Алієв (Шевченко, 46), Девіч

Поєдинком проти збірної Туреччини українці завершили останній етап підготовки до Євро-2012, який складався з трьох товариських ігор. Наставник збірної України Олег Блохін перед турніром перевірив у справі всіх гравців, яких мав у розпорядженні. У підсумку тільки в першому матчі проти збірної Естонії українці зуміли добитися позитивного результату. У двох інших українці були биті.

Вже в середу збірна України повернеться на батьківщину, де буде готуватися до свого стартового поєдинку групового раунду Євро-2012 проти збірної Швеції. Цей матч, нагадаємо, відбудеться 11 червня в Києві.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1005 | Додав: admin | Теги: Україна програла Туреччині | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]