Вт, 2024-03-19, 09:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:06
За "непорочне зникнення годинника" Патріарха Кирила нагородили "Срібною калошею"
Інші останні Новини світу

У Москві ввечері у понеділок, 18 червня, пройшла урочиста церемонія вручення премії "Срібна калоша". Премія присуджується радіостанцією "Срібний дощ" за найбільш сумнівні досягнення.

У 2012 році серед лауреатів премії, повідомляється у Facebook "Срібного дощу", виявився Володимир Гундяєв (Патріарх Кирило), який отримав "Срібну калошу" в номінації "Руки по лікоть у дивах" за "непорочне зникнення годинника".

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський отримав нагороду в номінації "Хід ослом, або Імітація агітації" з формулюванням "за жорстоке поводження з виборцями".

Прес-секретареві руху "Наші" Христині Потупчик присуджено "калошу" в номінації "В_інтернет точка.сру" за "повну ЖеЖе". Політологу Сергію Кургіняну дали "Срібну калошу" в номінації "Чудова шістка, або Вершники Апокаліпсису" з формулюванням "за відстоювання позиції з піною біля рота".

Пітерський депутат від "Єдиної Росії" Віталій Мілонов - ініціатор прийняття закону про заборону пропаганди гомосексуалізму серед неповнолітніх - отримав "калошу" в номінації "Егегей, гея бей!" за "пропозицію скасувати гомосексуалізм до 2015 року".

Премії також були присуджені екс-головному редактору "Известий" Володимиру Мамонтову - за газету "Не дай Бог", і журналісту телеканалу "Росія" Аркадію Мамонтову, відомому скандальними розслідуваннями - "за взагалі Бог знає що".

У списку лауреатів також виявився Толібджон Курбонхонов - автор-виконавець пісні, що з'явилася в Інтернеті взимку 2012-го і вихваляє Володимира Путіна, який балотувався на той момент у президенти. Курбонхонов отримав "калошу" в номінації "Глибока глотка" з формулюванням "за найбільш відчайдушну спробу отримати московську реєстрацію".

У 2012 році премія "Срібна калоша" вручалася 16-й раз. Церемонія нагородження транслювалася в прямому ефірі на YouTube. Ведучими церемонії були Ксенія Собчак і Михайло Шац.

Нагадаємо, що в блогах була з'явилася інформація про те, що на сайті Patriarchia.ru за допомогою фоторедактора змінено фотографію із зустрічі патріарха Кирила з міністром юстиції Олександром Коноваловим 3 липня 2009 року, на якій на руці патріарха раніше було видно годинник Breguet вартістю близько 30 тисяч євро.

На оновленій фотографії цього годинника не виявилося, однак його віддзеркалення було видно на полірованій поверхні стола, що викликало хвилю критики уїдливих зауважень в інтернет-просторі.

Пізніше прес-служба патріарха Московського і всієї Русі назвала технічною помилкою зміну фотографії патріарха Кирила, на якій на руці глави РПЦ раніше було видно дорогий годинник.

Зазначимо, українські журналісти сфотографували Кирила з годинником Breguet під час приїзду глави РПЦ в Україну в липні 2009 року. При цьому на одній з фотографій Кирило в патріаршому одязі уважно розглядає свою руку, на якій видно годинник.

Кирило заявляв, що ніколи не носив годинника фірми Breguet за 30 тисяч євро, з яким його сфотографували українські журналісти. Водночас патріарх зізнався, що такий годинник у нього справді є.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 931 | Додав: adminA | Теги: зникнення годинника, Срібною калошею, Патріарха Кирила | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]