Вт, 2024-03-19, 12:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:27
Україна святкує перемогу над шведами: пиво рікою, емоції через край
Інші останні Спортивні новини

У Міністерстві внутрішніх справ заявили, що перемогу збірної України з футболу над збірною Швеції українські фани відсвяткували бурхливо, але без пригод.

У МВС також зазначили, що з гостями, зокрема шведськими уболівальниками, також не було інцидентів, передає сайт МВД.

"Міліція забезпечила порядок, все пройшло спокійно, без інцидентів", - заявив начальник управління у зв'язках з громадськістю МВС України Володимир Поліщук.

За його словами, міліція не допустила ніяких порушень і у фан-зонах міст-господарів - Києві, Львові, Харкові, Донецьку. Він також розповів, що у громадянина Великобританії в потягу "Київ - Донецьк" вкрали гаманець, в якому було понад 2 тисячі грн і валютний чек, однак працівники міліції оперативно знайшли зловмисника і віддали гаманець іноземному фану.

На запитання про те, чому такі складні для розкриття злочини як крадіжка в період Євро-2012 розкриваються оперативно і постраждалим повертаються їхні речі, Поліщук сказав, що це пов'язано з посиленим режимом роботи міліціонерів, зокрема, фахівців з цього напрямку.

Збірна України розпочала домашній чемпіонат Європи з футболу 2012 року на стадіоні НСК "Олімпійський" з перемоги над командою Швеції з рахунком 2:1. Дублем у складі українців відзначився Андрій Шевченко.

А керманич переможців Олег Блохін раніше зізнався, що дубль йому наснився. "Перед грою Андрій Баль натякнув, що збірній потрібно "відчиняти" бессарабські ворота на новому "Олімпійському", ось ми їх і відчинили, продовживши давню традицію. А ще мені сон наснився, що Шевченко два голи заб'є..." - ділиться своїми враженнями від матчу головний тренер збірної України.

Шведські фани заливаються алкоголем, але бояться українок

Шведські фани у Києві бояться занадто гарних українських дівчат, а їх улюблені страви – пиво і горілка. Про це пише "Комсомольська Правда в Україні".

"Вони цілими днями сидять у фастфудах… П'ють, звичайно, багато! Всі, хто працює в містечку (кемпінгу для вболівальників - ред.), спершу боялися за здоров'я шведів, тепер навіть поважають", - розповіла одна з перекладачок з боку шведів Марина.

За її словами, шведи здебільшого не дуже хочуть їсти сніданки від кейтерингової компанії. Сніданок коштує 300 гривень, дають картоплю і сосиски (вони по 50), а шведи вернуть носи і їдять на стороні. Продавці місцевих кафе кажуть, що шведські вболівальники беруть багато пива і горілки.

"У них на батьківщині фактично сухий закон, алкоголь коштує нереальних грошей. А тут дорвалися!" - розповіла продавщиця однієї з кафешок. Також, за словами киян, шведи взагалі не звертають уваги на українських жінок.

Як пише видання, місцеві продавщиці сувенірів відверто обурюються. За словами перекладачки Марини, шведи соромляться дуже гарних українських дівчат. А ще побоюються - шведські організатори в брошурі написали, що чоловікам можуть підсипати снодійне і пограбувати.

За Україну не змогли вболівати у 350 населених пунктах

В Україні без електропостачання залишаються 347 населених пунктів, що були знеструмлені через негоду в ніч проти 11 та проти 12 червня.

Як повідомляє прес-служба МНС України, внаслідок несприятливих погодних умов (дощ, пориви вітру), через спрацювання систем захисту ліній електропередач, за дві ночі було знеструмлено 696 населених пунктів у десяти областях.

На сьогодні відновлено електропостачання 218 населених пунктів, повністю відновлено електропостачання у Волинській, Закарпатській та Чернівецькій областях.

До відновлення енергопостачання залучено бригади обленерго.

Тернопіль усю ніч святкував перемогу України

У Тернополі уболівальники цілу ніч святкували перемогу національної збірної України у першому матчі на Євро-2012.

Спочатку колони автомобілів із прапорами та уболівальниками з атрибутикою збірної України їздили містом.

Водії сигналили, а перехожі, які поверталися з перегляду матчу, вибігали на дорогу, тиснули їм руки, вітаючи одне одного з перемогою.

Загалом містом їздили кілька колон по 10-15 автомобілів. Подекуди вони вишиковувалися на дорозі у дві-три смуги. Близько першої години ночі автомобілі з’їхалися на майдан Волі, де уболівальники продовжили святкувати й радіти перемозі своєї команди. Загалом на майдан з’їхалося близько 50 автомобілів із фанами. За деякий час вони знову вирушили кружляти містом. При цьому на деяких автомобілях люди вже сиділи на капотах чи на дахах.

Роз’їхалися організовані колони автомобілів із вболівальниками після 2 години ночі. Водночас у барах і пабах з нічним режимом роботи в цей час все ще було людно.

Маленький фан з України став зіркою світового Інтернету

Фотографія з маленьким хлопчиком під назвою "Найщиріший фанат України" буквально підірвала Інтернет.

Хлопчик Тимур став зіркою Інтернету минулої ночі після феєричного матчу Україна - Швеція. Фото з неймовірною швидкістю набирало лайки в усіх соціальних мережах. Знімок навіть опублікували у своїх твітер-екаунтах світові спортивні видання, що мають мільйони читачів – ESPN i SportsCenter. Про це пише ТСН.

Українським блогерам вдалося віднайти і поспілкуватися з сестрою хлопчика, якому лише 6 років. Як виявилось, герой фотострічок проживає у Києві і зветься Тимур. Сестра каже, що Тимуру давно хотілося потрапити на справжній футбольний матч, і вчорашній поєдинок між Україною та Швецією став першим матчем, на якому він побував.

Азаров має намір закладатися з французами на коньяк

Прем'єр-міністр України Микола Азаров має намір відвідати 15 червня в Донецьку матч між збірними України та Франції.

"Я постараюся до Донецька потрапити, вболівати за нашу збірну", - сказав він журналістам у Києві у вівторок.

Прем'єр привітав усіх присутніх із перемогою української збірної над збірною Швеції, зазначивши при цьому, що французька збірна є однією з найсильніших на чемпіонаті, передає "Інтерфакс-Україна".

На запитання журналістів, чи буде він закладатися на пиво з уболівальниками французької збірної, прем'єр сказав, що з ними він закладатиметься на коньяк. "Я впевнений у нашій перемозі. Вдома мають рідні стіни допомагати", - наголосив Азаров.

Як повідомлялося, під час спілкування зі шведськими фанами в понеділок прем'єр запропонував їм закластися на результат матчу між збірними України та Швеції. "Ви на Швецію ставите, я – на Україну. З мене пляшка пива, якщо програємо", - сказав він.

Україна та Шевченко стали світовими трендами Твітера

Матч збірних Швеції та України став найбільш обговорюваним в інтернеті, за популярністю обігнавши навіть презентацію нових ноутбуків від Apple.

Два голи поспіль, які забив Андрій Шевченко, вивели теги "Shevchenko" і "Congrats Ukraine" в десятку найпопулярніших у Twitter.

ЄВРО-2012: Календар та результати матчів

Зазначимо, впродовж матчу у тренди також потрапляли інші слова, пов'язані з Україною та футболістами національної збірної з футболу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1100 | Додав: admin | Теги: Євро-2012, україна, Швеція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
1 Пипец • 07:48, 2012-06-20 [Матеріал]
Победа над шведами была случайностью, это подтвердил разгром ними французов. Только очень глупый мог расчитывать на ж/б раскраску и вопли "слава Украине". Проиграш был запланирован лейбой из двух дебилов, в итоге поляки и наши вылетели доставив радость всем иностранцам, которые попив пивка и обосцав "жемчужину на берегах Днепр" уедут с чуством превосходства. Не слышу воплей "патриотов" - ганьба.
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]