Вт, 2024-03-19, 07:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Зараз Вінниця може називатися європейською, туристичною, інноваційною столицею України. Президент нагадав, що ще 20 років тому говорили про Вінницю: гарне місто, але провінційне.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2016-09-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Міністерство фінансів вийшло на фінальну стадію формування проекту державного бюджету на 2017 рік і обіцяє подати документ на обговорення до Верховної Ради не пізніше 15 вересня - як того вимагає Бюджетний кодекс.


 

 

На Відкритому чемпіонаті США в Нью-Йорку, четвертому і останньому в нинішньому сезоні турнірі серії Grand Slam, вперше в третьому колі одиночного розряду зіграють відразу чотири представники України.


 

 

Варязькі печери, що є частиною Дальніх печер Києво-Печерської Лаври, яка є пам’яткою ЮНЕСКО, потрібно або відновити, або законсервувати шляхом засипання, інакше Київ втратить пам’ятку назавжди.


 

 

Київське "Динамо" і донецький "Шахтар" направили в УЄФА списки футболістів, які будуть заявлені за клуби для участі в групових турнірах Ліги чемпіонів і Ліги Європи відповідно.