Вт, 2024-03-19, 12:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

На офіційному інтернет-представництві президента України запущена третя версія сайту петицій, повідомив заступник голови Адміністрації президента з питань проведення адміністративних, соціальних і економічних реформ Дмитро Шимків.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-09-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Саркома (злокачественная опухоль) может поражать как мягкие, так и твердые ткани – кости. Известно, что злокачественные новообразования чаще всего появляются у людей пожилых.


 

 

Надходження третього траншу від Міжнародного валютного фонду на рахунки Національного банку України в сумі еквівалента 1 млрд дол. очікується завтра, 16 вересня.


 

 

Рада Євросоюзу ухвалила рішення продовжити на півроку санкції проти 146 осіб та 37 організацій за агресію проти України. Про це йдеться у повідомленні на сайті Ради ЄС.


 

Все клиники в Израиле делятся на государственные и частные. Среди всех выделяется сеть частных больниц «Ассута».


 

 

Національний банк України продовжує поступово пом’якшувати тимчасові адміністративні обмеження. Про це йдеться в повідомленні регулятора.


 

 

Албанія скасує візи для громадян України. Проект двосторонньої угоди про лібералізацію візового режиму між Україною та Албанією було затверджено на засіданні уряду 8 вересня.


 

 

Кількість нагород України на Паралімпійських іграх, що зараз тривають у бразильському Ріо-де-Жанейро, зросла до 81.


 

 

За минулу добу російсько-окупаційні війська 50 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників, застосувавши важку артилерію калібру 122-мм і 152-мм.