Чт, 2024-04-25, 16:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Український переклад 8 книги про Гаррі Поттера презентують та почнуть продавати по всій Україні цієї п'ятниці, 30 вересня. Про це повідомило видавництво А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-09-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Наказ для працівників МОН щодо обов’язкового використання державної мови під час виконання своїх посадових обов’язків підписав заступник міністра освіти Роман Греба.


 

 

Європейський Союз перебуває не в найкращому стані, оскільки країни-члени розсварені та бракує солідарності в блоці. Про це заявили голова Європарламенту Мартін Шульц та президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер.


 

Чемпіони України футболісти київського "Динамо" в середу 28 вересня проведуть другий матч групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому на стадіоні Vodafone Arena в Стамбулі зустрінуться з чемпіоном Туреччини "Бешикташем".


 

Галузевий державний архів Служби безпеки України спільно з Центром досліджень визвольного руху виклав у Електронному архіві документи КДБ, які засвідчують, що радянські спецслужби перешкоджали вшануванню пам'яті жертв нацизму, у тому числі у Бабиному Яру.


 

 

За минулу добу бойовики 35 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.