Вт, 2024-03-19, 09:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Обсяг критичних згадувань про чинного українського президента Петра Порошенка на провідних телевізійних каналах дорівнює 1-2%.

Останні Телевізійні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-09-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Україна в новому маркетинговому році, який почався в липні, планує експортувати на зовнішній ринок близько 39,8 млн тонн зернових, включаючи 14 млн тонн пшениці.


 

 

Кожний день у Києві багато людей потребує допомоги юриста. Комусь потрібен досвідчений і бажано недорогий адвокат, комусь потрібен нотаріус, а комусь звичайна консультація фахівця.


 

 

У чемпіонаті України з хокею в сезоні 2016-2017 років візьмуть участь тільки шість команд.


 

 

Співачка Тіна Кароль випустила свою нову відеороботу на пісню "Твої гріхи". Композиція стала першим синглом майбутнього альбому співачки, який вийде в 2017 році.


 

 

Екс-главу Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва затримали в Панамі.


 

 

Заступник голови Меджлісу Ільмі Умеров назвав час, який він провів у стінах психіатричної лікарні окупованого Сімферополя, одними великими тортурами.


 

 

За минулу добу бойовики 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових: 8 випадків зафіксовано на Донецькому напрямку, 9 - на Маріупольському і 3 - на Луганському.