Вт, 2024-03-19, 10:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент України Петро Порошенко і його латвійський колега Раймондс Вейоніс в найближчі дні проведуть переговори, однією з головних тем буде повернення в Україну конфіскованих в бюджет Латвії 50 млн євро.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-09-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Громадяни України Володимир Жемчугов і Юрій Супрун звільнені з полону бойовиків. Про це повідомив президент України Петро Порошенко на сторінці в Фейсбуці.


 

 

Телеканал "1+1" анонсував вихід на екрани фільму "Століття Якова", який став екранізацією однойменного роману волинського письменника Володимира Лиса.


 

 

Командир "Азова" Андрій Білецький заявив про створення за ініціативою керівництва полку нової політичної партії.  "Нинішні партії в Україні мають фейкових членів. У нас буде по-іншому.


 

 

Паралімпійська збірна України з футболу обіграла команду Ірану з рахунком 2:1 у фінальному матчі Ігор в Ріо-де-Жанейро. Про це йдеться на офіційному сайті Паралімпіади.


 

18 вересня в рамках Гогольfest-2016 відбудеться прем’єра серії документальних фільмів Ucrazyans ("Неймовірні українці"), знятих Сергієм Андрушком, Дмитром Коноваловим та Дмитром Тяжловим.


 

 

Цими вихідними 17-18 вересня у столиці відбудеться наймасштабніше авіашоу в Україні. Спеціально для участі у ньому прибуває понад 30 літаків.