Вт, 2024-03-19, 04:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Уряд України в четвер 29 вересня отримав 1 млрд дол від розміщення єврооблігацій під гарантії США, повідомив міністр фінансів Олександр Данилюк.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-09-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Верховна Рада України завершила розглядати подання про звільнення суддів за порушення присяги: за чотири з половиною години депутати прийняли постанови про звільнення 29 суддів з 33.


 

 

Органи соціального захисту населення почнуть призначати й перераховувати субсидії на опалювальний період 2016-2017 після його старту в жовтні поточного року.


 

 

Мета фестивалю - звернути увагу на культурний вплив Одеси, її полікультурність, а також сприяти зміцненню зв'язків Одеси з іншими культурними метрополіями Європи і світу.


 

 

Відновлення повномасштабного кредитування в Україні слід чекати не раніше найближчих декількох років. Такий прогноз дала глава Національного банку України Валерія Гонтарева.


 

 

Київське "Динамо" у другому турі Ліги Чемпіонів гостювало у середу 28 вересня в Стамбулі, де грало з "Бешикташем".


 

 

За минулу добу російсько-окупаційні війська 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.