Вт, 2024-03-19, 15:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

В Києві сьогодні 18 вересня на водному мотоциклі на Дніпрі розбився заступник голови Адміністрації Президента Андрій Таранов.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-09-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Украинский писатель, политический и общественный деятель, депутат Верховной Рады (1990-1994), Герой Украины Роман Иванычук умер в субботу 17 сентября на 88-м году жизни.


 

 

Президент України Петро Порошенко зустрівся зі звільненими в суботу 17 вересня з полону бойовиків на Донбасі Володимиром Жемчуговим і Юрієм Супруном.


 

У суботу 17 вересня на Паралімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро пройшов останній день змагань для української збірної. Про це повідомляє прес-служба Олімпійського комітету.


 

Мультимільйонер Василь Хмельницький відкриває IT-школу Unit Factory поблизу Києва. Тут не буде вчителів та книг, а навчання обіцяють безкоштовне.


 

Последнее время предпочтения поляков, касаемо того, в какую страну ехать на заработки, изменились.Теперь самое больше количество польских трудовых мигрантов направляется в Германию.


 

 

За минулу добу російсько-окупаційні війська 26 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це сьогодні 18 вересня повідомляє прес-центр штабу АТО.