Вт, 2024-03-19, 07:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Церемонію відкриття "Євробачення-2017" планують провести на території Софійського собору.

Останні Новини шоу-бізнесу | Новини європейської України| Додано: 2016-09-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

"Питання, яке нам потрібне від Верховної Ради України, - потрібно підвищити відповідальність за грабежі, крадіжки, розбійні напади та інші тяжкі злочини стосовно людини.


 

 

Спікер Андрій Парубій сьогодні 21 вересня провів рейтингове голосування на предмет присутності депутатів у сесійній залі. Виявилося, що з 423 діючих нардепів на роботу прийшли 249.


 

У заході беруть участь представники КМДА, студенти, учасники АТО, ветерани праці та всі охочі. Ініціативу підтримали й ветерани-"афганці" - прапори їхніх організацій майорять поряд із знаменами міської та районних адміністрацій Києва.


 

 

Україна повинна зробити все можливе, аби не допустити делегації російських парламентаріїв до роботи в ПАРЄ, Парламентській Асамблеї ОБСЄ та Парламентської Асамблеї Чорноморського економічного співробітництва.


 

 

У середу 21 вересня за церковним календарем православні та греко-католики відзначають одне з найбільших християнських свят - Різдво Пресвятої Богородиці.


 

 

За минулу добу російсько-окупаційні війська 13 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це сьогодні зранку 21 вересня у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.