Вт, 2024-03-19, 13:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Нагородження переможців конкурсу "Новела по-українськи" відбудеться у суботу 1 жовтня. Підбиття підсумків конкурсу від журналу "Країна" та дискусія про декомунізацію і коротку прозу розпочнеться о 15:00 в Українській книгарні "Смолоскип" у Києві.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-09-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Зі вступом в силу рішення Верховного суду Російської Федерації про заборону діяльності Меджлісу кримськотатарського народу під загрозу ув’язнення підпадають до 3 тис. членів цієї організації.


 

В Україні станом на 9:00 30 вересня зареєстровано 38 летальних випадків отруєння фальсифікованим алкоголем. Як повідомили в Госпродпотребслужбі, всього в даний час зареєстровано 77 випадків отруєнь.


 

У Києві на Алеї Небесної Сотні в Міжнародному центрі культури і мистецтв (колишньому Жовтневому палаці) сьогодні 30 вересня проходить урочистий з'їзд з нагоди 25-річчя від дня створення ВО "Свобода".


 

 

За даними Укргідрометцентру тепло буде до середини наступного тижня – в Україну йде антициклон з теплою та сухою погодою.


 

Футболісти луганської "Зорі" зазнали першої поразки у груповому турнірі Ліги Європи УЄФА. У виїзному матчі другого туру команда Юрія Вернидуба з рахунком 0:1 програла у четвер титулованому англійському клубу "Манчестер Юнайтед".


 

 

За минулу добу бойовики 33 рази відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.