Вт, 2024-03-19, 09:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Правительство предусмотрело в проекте государственного бюджета на 2017 год увеличение расходов на оплату стипендий более чем на 500 млн грн, что позволит обеспечить стипендиями всех студентов.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-09-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Всі, хто отруївся алкоголем на Харківщині, вживали горілку "Пшенична" виробництва ТОВ "Олександрія БЛіГ" з Кіровоградської області.


 

 

Чоловіка, який убив двох поліцейських в Дніпрі, затримали. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на сторінці в Фейсбуці.


 

 

Впродовж минулої доби у зоні проведення антитерористичної операції внаслідок обстрілів бойовиків поранено одного українського військового.


 

Міжнародний союз футбольних асоціацій (ФІФА) дав позитивну відповідь на прохання Федерації футболу України провести на нейтральній території кваліфікаційний матч чемпіонату світу-2018 проти збірної Косова, що запланований на 9 жовтня.


 

 

У Києві викинули особистий архів народного артиста і Героя України Дмитра Гнатюка. Про це в своєму Facebook написав журналіст Вахтанг Кіпіані.


 

У Донецькій області на шахті ПАТ "Шахтоуправління Покровське" стався спалах метано-повітряної суміші, розпочалася пожежа, всіх 593 працівників шахти вивели на поверхню.