Вт, 2024-03-19, 16:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Президент Петро Порошенко доручив генеральному прокурору Юрію Луценку взяти розслідування подій, що сталися на телеканалі "Інтер" 4 вересня, під особистий контроль.

Останні Телевізійні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-09-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Третій президент України Віктор Ющенко віддав прем'єру Володимиру Гройсману "план для прем'єра".


 

Современный автомобиль, расцвеченный множеством осветительных элементов разного размера, формы и предназначения, выгодно отличается от «одноглазого» прародителя.


 

 

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявляє, що для знецінення гривні немає жодних ринкових підстав. Про це він сказав під час спілкування з журналістами в День міста Вінниці.


 

Національна збірна України з футболу сьогодні 5 вересня проведе стартовий поєдинок відбіркового турніру чемпіонату світу-2018, у якому на столичному НСК "Олімпійський" зустрінеться з командою Ісландії.


 

У неділю 4 вересня у Львові відбулося відкриття пам'ятника українському поету Василю Стусу. Пам'ятник був встановлений на території Львівського навчально-виховного комплексу імені Стуса.


 

За минулу добу російсько-окупаційні війська 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських підрозділів: 13 випадків зафіксовано на Маріупольському напрямку, 6 – на Донецькому та 1 – Луганському.


 

 

Підпал будівлі, де розташовується компанія "Національні інформаційні системи", що виробляє програми для "Інтера" - провокація, у тому числі проти країни.