Вт, 2024-03-19, 10:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Україна отримала кошти третього траншу кредиту в рамках програми з Міжнародним валютним фондом, повідомили в прес-службі Національного банку України.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-09-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Канцлер ФРН Ангела Меркель у п'ятницю заявила, що ситуація, в якій опинився Євросоюз після рішення Лондона вийти з його складу, є критичною.


 

Велика приватизація повинна стартувати в Україні вже наступного місяця, її завдання - привернути інтерес потенційних інвесторів, сказав президент України Петро Порошенко в ході виступу на конференції "Ялтинська європейська стратегія".


 

 

Київрада продовжила термін використання "Картки киянина" старого зразка для безоплатного проїзду у метро до 1 квітня 2017 року.


 

 

Президент Петро Порошенко не задоволений ситуацією з пресою в Україні і заявляє, що розслідування вбивства Павла Шеремета є важливим тестом для правоохоронних органів України.


 

 

Президент Росії Володимир Путін своїм візитом до анексованого Криму намагається підняти там явку виборців на виборах до Держдуми 18 вересня.


 

 

У зоні проведення АТО за минулу добу бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це повідомляє прес-служба штабу АТО на сторінці в Facebook.