Вт, 2024-03-19, 07:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Українка Лідія Соловйова завоювала золоту медаль у змаганнях з пауерліфтингу на Паралімпіаді в Ріо-де-Жанейро.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-09-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Україна, у разі успішної реалізації програми нарощування власного видобутку газу, розраховує відмовитися від імпорту палива до 2020 року.


 

 

Як зазначили організатори виставки, є дуже багато подібного і близького між сьогоднішнім Ізраїлем і Україною: боротьба за свою землю, відстоювання незалежності, мужній опір ворогові, прагнення до миру.


 

У фіналі національного відбору на дитяче Євробачення-2016 перемогла 14-річна киянка Софія Роль із піснею "Planet craves for love".


 

 

В окупованому Донецьку в темний час доби в парку "кованих фігур", перед будівлею міської адміністрації, було розповсюджено близько 250 агітаційних листівок з написом: "Донбас - це Україна".


 

 

У Ріо-де-Жанейро завершився другий змагальний день Паралімпіади-2016, де представники збірної України завоювали ще дві золоті нагороди, повідомляє офіційний сайт змагань.


 

За минулу добу проросійські бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.