Вт, 2024-03-19, 05:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Міністерство фінансів представило уточнений проект змін до Податкового кодексу, згідно з яким велика частина повноважень Державної фіскальної служби переходить до Мінфіну.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-09-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прокоментував вбивство двох патрульних у Дніпрі і заявив, що керівництво країни і силового блоку розуміє всю глибину того виклику, який кинула їм злочинність.


 

Комітет Європейського парламенту з питань цивільних прав, юстиції та внутрішніх справ (LIBE) проголосує сьогодні доповідь щодо надання Україні безвізового режиму та мандат на початок переговорів між інституціями ЄС без обговорення.


 

 

На Тернопільщині у селищі Козова влаштували перший в Україні "Козафест", на якому обрали найкрасивішу козу.


 

Президент України Петро Порошенко вніс до Верховної Ради проект закону про Вищу раду правосуддя. Як повідомляється на офіційному порталі Верховної Ради, документ внесено 23 вересня під номером 5180.


 

 

З понеділка 26 вересня погоду в Україні визначатиме не дуже волога і прохолодна повітряна маса. Денна температура не підніметься вище за 15 градусів, повідомили в Укргідрометцентрі.


 

 

За минулу добу бойовики 14 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це прес-служба штабу АТО повідомляє на сторінку в Facebook.