Вт, 2024-03-19, 07:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Зекономлена сума житлової субсидії повинна перераховуватися споживачам у вигляді грошової компенсації. Про це прем'єр Володимир Гройсман заявив під час селекторної наради.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-09-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

По прогнозам Укргидрометцентра, во вторник еще будет по-летнему тепло, а со среды температура воздуха будет снижаться, особенно существенно - ночью.


 

 

Для того, чтобы эффективно закончить ремонт, его нужно не менее эффективно начать. Определиться с чего начать, это всегда очень сложно.


 

 

У короткотерміновому обміні з європейськими вишами візьмуть участь 1583 студенти українських університетів. Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки.


 

Прем'єр Володимир Гройсман заявляє, що цього тижня уряд подасть до Верховної Ради проект бюджету на 2017 рік. Про це він заявив у своєму зверненні через Facebook.


 

 

Служба безпеки України порушила кримінальну справу проти фонду дружини третього президента України Катерини Ющенко "Україна 3000".


 

 

Міністр закордонних справ Павло Клімкін сподівається, що Україна отримає безвізовий режим з країнами Європейського Союзу в жовтні або листопаді.


 

 

За минулу добу бойовики 37 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил у зоні АТО. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.


 

 

Віце-прем'єр Павло Розенко запевняє, що розблоковано весь процес поставок вакцин і медпрепаратів. "На сьогодні розблоковано процес всіх поставок, 70% поставок вже здійснені".