Вт, 2024-03-19, 08:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

У вівторок 20 вересня на третьому пленарному засіданні сьомої позачергової сесії Запорізької обласної ради нарешті було прийнято рішення про визнання Росії державою-агресором, а так званих "ДНР" та "ЛНР" - терористичними організаціями.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2016-09-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров отримав кредит довіри тільки на одну гру. Якщо "Динамо" не обіграє наприкінці тижня донецький "Олімпік", то в тренерському штабі команди можуть відбутися кадрові зміни.


 

 

Греція надаватиме допомогу України в реформуванні морського сектору, зокрема портової інфраструктури у відповідності до стандартів Європейського Союзу.


 

 

Народний депутат від БПП Світлана Заліщук заявила, що вона зацікавлена в оцінці Національного антикорупційного бюро (НАБУ) щодо купівлі її квартири.


 

 

Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект, що передбачає ідентифікацію громадян через електронний цифровий підпис, Bank ID і Mobile ID.


 

 

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що готовий взяти на себе відповідальність досягнути показників, закладених у проекті держбюджету-2017, якщо Рада їх схвалить.


 

 

За минулу добу бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це сьогодні зранку 20 вересня повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.