Вт, 2024-03-19, 09:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

В Україні запрацювала платформа громадських ініціатив MiyGolos.org.ua, на якій кожен громадянин може розмістити свою ініціативу та збирати підписи для передачі її до Адміністрації президента, Кабміну та Верховної Ради.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-09-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

З 1 січня 2017 року ліцензіати з постачання електричної енергії за регульованим тарифом зможуть підвищувати тарифи на електроенергію щомісячно, але не більш ніж на 3%.


 

 

Українець Станіслав Богданович став переможцем міжнародного шахового фестивалю Baku Open 2016, який в понеділок 26 вересня завершився в Баку (Азербайджан).


 

 

Прем`єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв вжити необхідних кадрових рішень стосовно чиновників - керівників податкових і митних органів, викритих у випадках тиску на бізнес.


 

Польско-украинский портал «Порт Европа» приглашает всех студентов (и других желающих) воспользоваться бесплатным интернет-курсом польского языка для украинцев.


 

 

Во время ярмарки вооружения в Киеве под названием Arms&Security, которая пройдет в начале октября, оборонпром Польши собирается развернуть крупнейшую экспозицию.


 

 

За минулу добу російсько-окупаційні війська 40 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.