Сб, 2024-04-20, 00:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

22 вересня у Києві презентують перший альбом пісень, створений бійцями АТО. На концерті виступатимуть лауреати фестивалю "Пісні, народжені в АТО".

Останні Новини шоу-бізнесу | Новини європейської України| Додано: 2016-09-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Один з організаторів нападу на офіс телеканалу "Інтер", активіст партії "Братство" Олексій Середюк виявився прихильником створення "Великої Євразійської Імперії" і послідовником відомого російського неофашиста Олександра Дугіна, який закликав вбивати українців.


 

 

Міністр оборони Степан Полторак 6 вересня провів зустріч з новопризначеною послом США в Україні Марі Йованович. Про це інформує прес-служба відомства.


 

 

Глави урядів України і Польщі дадуть доручення відповідним органам щодо покращення ситуації з перетином спільного кордону і зменшенням черг.


 

 

В Национальном художественном музее Украины открылась выставка "Другая история: искусство Киева от "Оттепели" до "Перестройки", где представлены работы киевских художников второй половины ХХ века.


 

 

В Баку (Азербайджан) завершился 5-й тур шахматной Олимпиады и перед единственным выходным днем на турнире мужская и женская сборные Украины идут на 2-м месте в турнирных таблицах.


 

 

За винятком поодиноких збройних провокацій з боку російсько-окупаційних військ, ситуація в зоні АТО залишається контрольованою і загалом характеризується дотриманням "режиму тиші".