Вт, 2024-03-19, 04:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Міністерство культури на виконання указу президента запускає в роботу Інститут книги. Про це заявив на брифінгу міністр культури Євген Нищук.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-09-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Голова правління телеканалу "Інтер" Єгор Бенкендорф покинув посаду. Про це йдеться у повідомленні каналу. Уточнюється, що "Бенкендорф, який обіймав цю посаду з 2013 року, йде за власним бажанням.


 

 

Один український військовослужбовець загинув і один зазнав поранення в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу.


 

Погоду большинства областей будет определять сухой прохладный воздух и поле повышенного атмосферного давления.


 

 

Генпрокуратура України порушила кримінальну справу проти міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко.


 

 

Футболісти київського "Динамо" поступилися у вівторок італійському "Наполі" (1:2) у матчі 1-го туру групового раунду (квартет В) Ліги чемпіонів УЄФА.


 

 

За минулу добу бойовики 56 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.