Вт, 2024-03-19, 08:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

В Україні, незважаючи на вимоги МВФ, не дозволять продаж землі, однак, може з'явитися пропозиція купити право її орендувати на певний період.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-09-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

В окупованому Луганську бойовики запровадили посилений комендантський режим у зв'язку з поширенням у місті проукраїнських листівок.


 

 

Заступник глави Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров заявив, що буде залишатися в Криму за будь-яких обставин.


 

 

Президент Петро Порошенко підписав указ про присвоєння звання Героя України з врученням ордена "Золота Зірка" капітану Олександру Лавренку посмертно.


 

 

"Національні інформаційні системи", які виробляють новинний контент для телеканалу "Інтер", не змінюватимуть редакційну політику на вимогу протестувальників.


 

Міжнародний фестиваль дерунів, який увосьме відбувся в Коростеніі, відвідали близько 50 тисяч українських та іноземних туристів. Організатори зібрали 27 тисяч гривень, які передадуть на потреби учасників АТО.


 

 

Ситуація в зоні АТО зберігає ознаки деескалації та залишається контрольованою. В цілому, кількість обстрілів та провокативних дій окупантів практично не змінились.