Вт, 2024-03-19, 12:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент України Петро Порошенко та підприємець Ігор Коломойський провели зустріч з приводу зміни форми власності у банку "Приват", який є найбільшою ощадною фінустановою країни.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-09-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

У сертифікованій системі електронного декларування доходів чиновників з'явилися перші декларації. Про це свідчить інформація на веб-ресурсі.


 

 

Командування Військово-морських сил України у неділю 4 вересня 2016 року повідомляє про локалізацію пожежі на пошуково-рятувальному судні «Донбас», що базується в порту Одеси.


 

За минулу добу російсько-окупаційні війська 16 разів відкривали вогонь по позиціях українських підрозділів. Про це повідомляється в інформаційному зведенні прес-центру штабу АТО.


 

 

Нинішній бюджет "Дніпра" менше за попередній в десять разів. Про це заявив генеральний директор дніпровського клубу Андрій Стеценко, коментуючи фінансову ситуацію в команді.