Вт, 2024-03-19, 12:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

"Шахтар" у рамках 7 туру УПЛ зіграв внічию 1:1 з "Динамо" на ОСК "Металіст" у Харкові.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-09-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Україна виконала всі зобов`язання для отримання 1 млрд дол. кредитних гарантій від уряду США і очікує, що ці кошти надійдуть до кінця місяця.


 

 

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що оплата праці українців недооцінена. Про це він сказав під час Години запитань до уряду в парламенті.


 

 

Літак Ан-22 "Антей" 8 вересня вилетів у перший комерційний рейс після відновлювальних робіт і заміни гвинтів, здійсненої в німецькому Лейпцигу.


 

 

В Україні в серпні порівняно з липнем зафіксована дефляція (зниження споживчих цін) на 0,3%, при цьому зниження споживчих цін у співвідношенні місяць проти місяця зафіксовано третій місяць поспіль.


 

 

Кабінет Міністрів України схвалив і направив до Верховної Ради проект закону, згідно з яким книги, які ввозитимуться з Росії, проходитимуть процедуру ліцензування та перевірку щодо антиукраїнського змісту.


 

 

Прокуратура клопотатиме про пом'якшення покарання екс-голові Держінвестпроекту Владиславу Каськіву, якщо він піде на угоду зі слідством.


 

 

За минулу добу російсько-окупаційні війська 24 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових: 11 випадків зафіксовано на Маріупольському напрямку, 7 – на Донецькому та 6 – Луганському.