Вт, 2024-03-19, 11:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

За його словами, близько 20 млн мігрантів з Азії та Африки знаходяться на даний момент в безпосередній близькості до зовнішніх кордонів Європи.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2016-09-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Служба безпеки знайшла 8 адрес катівень на Донбасі на території, підконтрольній окупаційній владі ОРДЛО. Про це не брифінгу у п'ятницю заявив голова СБУ Василь Грицак.


 

 

Переможців 9-го конкурсного відбору кінопроектів, що отримають державне фінансування, оголосили під час прес-конференції 21 вересня, повідомляє Держкіно.


 

 

Парламент Нідерландів ухвалив постанову, якою вимагає від уряду внести рішення щодо Угоди про асоціацію між Україною та ЄС не пізніше ніж 1 листопада.


 

Народні депутати масово користуються приватними літаками, які здебільшого зареєстровані на офшорні компанії. Про це йдеться у розслідуванні програми "Схеми".


 

Выбор мест для свадебной фотосессии в Киеве имеет такое же значение, как и выбор обручальных колец. Вы уже запланировали свой свадебный маршрут? Если нет, читайте наши рекомендации.


 

ГПУ оприлюднила відео з поясненнями посередника, який у змові з членом ВРЮ Павлом Гречківським отримав 150 тисяч доларів за незаконний вплив на судове рішення.


 

 

За минулу добу російсько-окупаційні війська 21 раз відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.