Вт, 2024-03-19, 16:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Законопроект передбачає державне забезпечення і стимуляцію виробництва, поширення, популяризації та демонстрації національних фільмів у кіно-, відеомережі, на телебаченні, в мережі Інтернет.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-09-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Верховна Рада на ранковому засіданні в четвер ухвалила в другому читанні і в цілому законопроект №2966-д про незалежного регулятора у сфері електроенергії та комунальних послуг. За нього проголосували 250 депутатів.


 

 

Співробітники управління внутрішньої безпеки та прокуратури Львівської області затримали інспектора управління патрульної поліції Львова при спробі дачі хабара іншому поліцейському.


 

 

На Волині поблизу с.Лісове правоохоронці затримали 34 нелегальних добувачів бурштину. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України у Волинській області.


 

 

Палата представників Конгресу США (нижня палата Конгресу) схвалила закон на підтримку України. Про це сьогодні 22 вересня повідомляє Посольство України у США в соціальній мережі Facebook.


 

 

У США відбулася зустріч першої леді Америки Мішель Обами з першою леді України Мариною Порошенко. Жінки обговорили проекти, якими вони опікуються.


 

 

За минулу добу бойовики 14 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це сьогодні зранку 22 вересня прес-служба штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.