Пт, 2024-03-29, 03:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:53
"Динамо" в Стамбулі спробує здолати "Бешикташ"
Інші останні Спортивні новини

Чемпіони України футболісти київського "Динамо" в середу 28 вересня проведуть другий матч групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому на стадіоні Vodafone Arena в Стамбулі зустрінуться з чемпіоном Туреччини "Бешикташем".

Початок матчу о 21.45. Трансляція – на телеканалі "Україна".

Команди удев'яте зійдуться між собою в єврокубках. У попередніх восьми зустрічах більш вдалими були кияни - п'ять перемог проти двох у стамбульців; різниця м'ячів - 17:5 на користь "біло-синіх".

Груповий етап нинішньої Ліги чемпіонів "Динамо" почало з домашньої поразки від італійського "Наполі" (1:2). "Бешикташ" стартував виїзним матчем з португальською "Бенфікою", в якому зіграв внічию (1:1).

У динамівців на поле не вийдуть травмовані Олег Гусєв і Даніло Сілва, а також Сергій Сидорчук, який відбуває дискваліфікацію.

Букмекери вважають фаворитом матчу турецький клуб. Лідер букмекерської справи - контора William Hill приймає ставки на успіх стамбульців з коефіцієнтом 2,25, а на перемогу киян - 3,40. Нічия у цьому матчі оцінюється коефіцієнтом 3,30.

Поєдинок "Бешикташ" - "Динамо" обслуговуватиме бригада арбітрів з Німеччини, яку очолює Фелікс Цваєр.

В іншому матчі групи В "Наполі" в Неаполі зустрінеться з "Бенфікою".

Турнірне становище: "Наполі" - 3 очки, "Бешикташ" - 1, "Бенфіка" - 1, "Динамо" - 0.

У квартеті А Ліги чемпіонів у середу також зійдуться: "Арсенал" (Англія) - "Базель" (Швейцарія) та "Лудогорець" (Болгарія) - "Парі-Сен-Жермен" (Франція); у групі С: "Боруссія" (Менхенгладбах, Німеччина) - "Барселона" (Іспанія) та "Селтік" (Шотландія) - "Манчестер Сіті" (Англія); в групі D: "Ростов" (Росія) - ПСВ "Ейндховен" (Голландія) та "Атлетико" (Іспанія) - "Баварія" (Німеччина).

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 886 | Додав: adminA | Теги: Стамбул, динамо, Бешикташ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]