Сб, 2024-04-20, 01:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:15
"Динамо" в Стамбулі зіграло другий матч групи внічию. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Київське "Динамо" у другому турі Ліги Чемпіонів гостювало у середу 28 вересня в Стамбулі, де грало з "Бешикташем".

Практично весь перший тайм "Бешикташ" тиснув на "Динамо". Турки сміливо розігрували свої контратаки і в разі втрати моментально йшли в пресинг. Такий підхід повністю вимкнув усю групу атаки киян з гри. І за всі 45 хвилин "Динамо" так і не спромоглося створити бодай один момент, зазначає "РБК-Україна".

А ось турки таки домоглися свого. Це Куарежма шикарним виконанням штрафного відправив м'яч з півкола прямо в ліву "дев'ятку" воріт Рудька. Міг ще забивати Талиска, але його удар з центру штрафного виявився неточним.

А ось у другій половині гри "Динамо" показало себе з кращого боку. Кияни самі пресингували і, що більш важливо, почали створювати моменти. Постійно бив Гармаш, але удари у нього не йшли. Та от коли Ребров випустив замість Гонсалеса молодого Циганкова, рахунок на табло зрівнявся. Рибалка навісив зі штрафного, і Циганков у дотик переправив ігровий снаряд у сітку воріт.

Повинен був вирвати для "Динамо" перемогу Ярмоленко, але не зміг Андрій реалізувати вихід сам на сам з Фабрі після пасу від Гармаша.

Наступний матч - 19 жовтня проти "Бенфіки" у Києві.

"Бешикташ" - "Динамо" 1-1

Гол: Куарежма, 29 - Циганков, 65

"Бешикташ": Фабрі, Бек, Марсело, Тошич, Еркін, Арслан (Інлер, 77), Хатчінсон, Куарежма, Талиска, Адріано (Тосун, 68), Абубакар

"Динамо": Рудько, Морозюк, Хачеріді, Віда, Антунеш, Рибалка, Гармаш, Буяльський (Корзун, 22), Ярмоленко, Гонсалес (Циганков, 62), Мораес (Гладкий, 78)

Нагадаємо, що команди удев'яте зійшлися між собою в єврокубках. У попередніх восьми зустрічах більш вдалими були кияни - п'ять перемог проти двох у стамбульців; різниця м'ячів - 17:5 на користь "біло-синіх".

Як повідомлялося, груповий етап нинішньої Ліги чемпіонів "Динамо" почало з домашньої поразки від італійського "Наполі" (1:2). "Бешикташ" стартував виїзним матчем з португальською "Бенфікою", в якому зіграв внічию (1:1).

У динамівців на поле не вийшли травмовані Олег Гусєв і Даніло Сілва, а також Сергій Сидорчук, який відбуває дискваліфікацію.

Поєдинок "Бешикташ" - "Динамо" обслуговувала бригада арбітрів з Німеччини під головуванням Фелікса Цваєра.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1013 | Додав: adminA | Теги: динамо, другий матч групи внічию, Стамбулі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]