Сб, 2024-04-20, 00:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:17
Я вирішив залишатися в Криму за будь-яких обставин - Умеров
Інші останні Новини з регіонів України

Заступник глави Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров заявив, що буде залишатися в Криму за будь-яких обставин. Про це він повідомив в інтерв'ю "Громадському радіо"

"Якби я хотів залишити Крим, я б залишив його вже давно. Були цікаві пропозиції працевлаштування, але я вважаю, що поки є можливість не залишати Батьківщину, її залишати не слід. Я для себе вирішив, що буду залишатися в Криму за будь-яких обставин, навіть якщо судові розгляди будуть розвиватися не на мою користь", - сказав Умеров.

Як зазначив заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу, рішення комісії про оголошення його здоровим стало результатом великого резонансу справи.

"Однак великий резонанс, інтерес в усьому світі до цієї проблеми, великий інтерес до проблеми кримськотатарського народу послужив причиною того, що відповідне замовлення не настало. Я вдячний медичному персоналу, лікарям, які винесли об'єктивне рішення", - повідомив Умеров.

За його словами, Союз психіатрів України звернувся з листом до психіатрів Криму "зі словами подяки за об'єктивне рішення".

Як повідомлялося, 12 травня співробітники ФСБ РФ вручили Умерову підписку про невиїзд і відвезли до ФСБ в Сімферополі.

11 серпня суд в Сімферополі задовольнив клопотання слідчого УФСБ про тримання Умерова в стаціонарі для проведення судово-психіатричної експертизи.

ЄС закликав окупаційну владу Криму звільнити Умерова.

7 вересня Умерова було звільнено зі стаціонару психіатричної лікарні Сімферополя, де він незаконно і примусово утримувався протягом трьох тижнів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 908 | Додав: adminA | Теги: Умеров, будь-які обставини, Крим | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]