Чт, 2024-04-25, 09:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:27
Холодні дощі йдуть в Україну
Інші останні Прогноз погоди

В Україну приходить справжня осінь: за прогнозами Укргідрометцентру, холоднішати на заході країни почне в понеділок - температура знизиться до 13-15 градусів тепла, пише "Сегодня".

Більшість країни опиниться під впливом північно-західного циклону. Він піде зі Львівщини, Волині та Рівненщини, а до жителів Житомирської та Київської областей і зовсім не дістане - буде сухо, але з мінливою хмарністю.

Починаючи з вівторка температура повітря знизиться у всіх регіонах: з 20-22 градусів тепла вдень до 15-17 в південних областях і з 16-18 тепла до 13-15 і більше на решті території.

А в четвер новий, північно-східний циклон принесе дощі і ще різкіше похолодання - до 10-12 градусів тепла вдень і вночі 3-5. Першими відчують холод і сльоту жителі Київщини, Сумщини та Житомирщини, а вже в п'ятницю доведеться надягати теплі куртки і діставати парасольки і жителям всіх інших областей. Найрясніші опади пройдуть на Харківщині, Херсонщині та Донбасі.

Метеосайти прогнозують, що опади припиняться аж після 25 вересня, а антициклон, що прийде з південного сходу, принесе ясну сонячну погоду, через що температура знову на 2-3 дні підніметься до 20-22 градусів тепла.

Народний синоптик Леонід Горбань також обіцяє зниження середньодобової температури по всій країні нижче за +10 вже днями і опади з 20 по 23 вересня. До кінця місяця на 2-3 градуси потеплішає, але пройдуть невеликі дощі.

Нагадаємо, цьогоріч Київ поставив аж 24 температурних рекорди.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Прогноз погоди | Переглядів: 952 | Додав: adminA | Теги: україна, холодні дощі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]