Пт, 2024-04-19, 06:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:31
Кримінальну відповідальність за тяжкі злочини закликає посилити Гройсман
Інші останні Кримінальні новини

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман виступає за законодавче посилення кримінальної відповідальності за вчинення тяжких злочинів, пише Інтерфакс-Україна.

"Питання, яке нам потрібне від Верховної Ради України, - потрібно підвищити відповідальність за грабежі, крадіжки, розбійні напади та інші тяжкі злочини стосовно людини. Ми будемо розраховувати на те, що український парламент підтримає ці ініціативи, і ми зможемо найближчим часом змінити відповідне законодавство, - заявив він у парламенті в середу, 21 вересня, під час представлення проекту державного бюджету на 2017 рік.

Разом з тим прем'єр повідомив, що міністр внутрішніх справ і керівник Національної поліції розробили комплекс заходів, які дозволять посилити карний розшук по Україні.

"Щоб ми могли дати цим хлопцям, звичайним операм, нормальну заробітну плату, і вони ефективно почали працювати в питанні боротьби зі злочинністю", - сказав він.

"Уряд визначив важливим пріоритетом ефективну боротьбу з бандитизмом, грабежами, зґвалтуваннями, крадіжками, угонами. У нас сьогодні з цим є величезні проблеми, з нам усім відомих причин. Конфлікт дає про себе знати і всередині країни", - пояснив Гройсман.

Нагадаємо, у травні Верховна Рада України не підтримала за основу законопроект №1188 "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України (щодо відповідальності для "злодіїв у законі" і за злочини, вчинені злочинними угрупованнями)".   

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 747 | Додав: adminA | Теги: Гройсман, тяжкі злочини, кримінальна відповідальність | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]