Пт, 2024-04-19, 05:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:01
Новий етап "перемир'я": 16 обстрілів за добу. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу російсько-окупаційні війська 16 разів відкривали вогонь по позиціях українських підрозділів. Про це повідомляється в інформаційному зведенні прес-центру штабу АТО станом на 06.00 годин 4 вересня 2016 року, розміщеному на офіційній сторінці центру.

9 випадків зафіксовано на Маріупольському, 7 - на Донецькому напрямках.

"На Маріупольському напрямку ворог вів вогонь із стрілецької зброї по Мар’їнці, Водяному та Красногорівці. Окрім того, поблизу Красногорівці, Мар’їнці та Гнутового спостерігалася снайперська активність", - йдеться у повідомленні.

На Донецькому напрямку гібридна армія росіян обстріляла Авдіївку з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Збройні Сили України на провокації не відповідають, вогонь у відповідь не відкривають", - резюмують українські військові.

Загалом, оперативну ситуацію в районі проведення АТО вони характеризують як "дотриманням "режиму тиші" за виключенням поодиноких збройних провокацій з боку противника".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 765 | Додав: adminA | Теги: етап перемир'я, 16 обстрілів за добу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]