Вт, 2024-03-19, 09:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:51
Новому послу США Полторак розповів про реформування армії. ВІДЕО
Інші останні Офіційні новини

Міністр оборони Степан Полторак 6 вересня провів зустріч з новопризначеною послом США в Україні Марі Йованович. Про це інформує прес-служба відомства.

"Сполучені Штати Америки завжди виконували обіцянки та завжди виступають на боці демократії. Допомога, яку ми отримуємо від уряду Сполучених Штатів, як політична так і матеріальна, є дуже важливою та потрібною для Збройних Сил та України загалом", - зазначив Полторак.

Міністр оборони поінформував про хід реформ та наголосив, що досягнення у реформуванні армії були високо оцінені під час Варшавського саміту, де був ухвалений Комплексний пакет допомоги.

"Реформування Збройних Сил України проходить планово, відповідно до стратегічних документів, які розроблялися за участю іноземних радників з врахуванням досвіду країн-членів НАТО, - наголосив він. - Наразі маємо чіткий план реформування, аби до 2020 року Збройні Сили України досягли повної сумісності з країнами Альянсу".

Полторак також поінформував про ситуацію на Донбасі та зазначив, що загроза масштабного вторгнення залишається й надалі.

У свою чергу посол США запевнила, що, як і її попередник Джеффрі Пайєтт, буде сприяти продовженню та поглибленню співробітництва між Україною та США: "Сполучені Штати Америки шанують партнерство, яке склалося з Україною, як і Україна цінує співробітництво зі Сполученими Штатами".

Сторони домовилися й надалі підтримувати дружні відносини, що вже склалися роками, та розвивати співпрацю.

Нагадаємо, 29 серпня Йованович зустрічалася з президентом Петром Порошенком.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 794 | Додав: adminA | Теги: реформування армії, Полторак, новий посол США | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]