Пт, 2024-04-26, 15:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

19 грудня на святі на честь Святого Миколая місцеві кухарі зробили найбільший в Україні вареник з гречаного борошна, встановивши Національний рекорд України.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2015-12-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Десятки Санта-Клаусів в Одесі взяли участь у святковому пробігу 20 грудня. Довжина дистанції пробігу склала 3 км.


 

 

Покласти край стихійній торгівлі і торгівлі "з землі" може відкриття ринків нових форматів – де поєднуються традиційні ринки та сучасні супермаркети.


 

 

Протягом минулої доби у зоні проведення антитерористичної операції жоден український військовий не загинув і не зазнав поранень.


 

Всі антикорупційні органи повинні запрацювати в 2016 році. Про це 20 грудня у своєму традиційному щотижневому монолозі "10 хвилин з прем'єр-міністром" заявив глава уряду Арсеній Яценюк.


 

Паркетна підлога - вибір справжнього цінителя краса. Паркетна дошка є натуральним матеріалом для будівництва підлог. Вибір кольору дошки має величезне значення в інтер'єрі вашої квартири.


 

 

В Україні запускають "Бюро протидії гібридній війні". Про це заявив один з координаторів Бюро, директор Центру суспільних відносин Євген Магда.


 

 

На Софійській площі у Києві запалили вогні на головній ялинці України. У запаленні вогнів взяв участь Київський міський голова Віталій Кличко, повідомили у прес-службі мера.