Пт, 2024-03-29, 12:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Во многих странах уже используется солнечная энергия. На сайте solarled.com.ua представлен интернет-магазин солнечной энергии. Здесь, солнечные панели от solarled.com можно приобрести.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2015-12-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Міністр культури віце-прем'єр з гуманітарних питань В'ячеслав Кириленко закликає українців рухатись уперед, а не жити весь час колективною "Іронією долі".


 

Кількість обстрілів підрозділів сил АТО бойовиками сьогодні дещо зменшилася і з початку доби зафіксовано близько 15 випадків застосування бойовиками зброї, в основному неподалік від Донецька і Горлівки, повідомляє в четвер 24 грудня прес-центр штабу АТО.


 

Учора ввечері, 23 грудня американські штати Теннессі, Луїзіана, Арканзас, Міссісіпі постраждали від серії нищівних торнадо, в результаті яких загинули 6 осіб.


 

Незаконні збройні формування, у вівторок зайнявши с.Комінтернове Волноваського району Донецької області, вивели звідти важке озброєння і техніку і тепер готують провокацію із залученням місцевих жителів.


 

Верховна Рада ухвалила зміни до Податкового кодексу, що становлять компроміс між пропозиціями уряду та парламенту щодо податкових змін, необхідних для виконання дохідної частини проекту державного бюджету на 2016 рік.


 

Своєю точкою зору про реформи в економічній сфері України поділилася Маркарова Оксана Сергіївна, яка займає досить високу посаду в міністерстві фінансів - перший заступник міністра.


 

Відтепер усі 52 станції Київського метрополітену приймають безконтактні платежі. Про це у середу, 23 грудня 2015 року, повідомляє прес-служба Ощадбанку, який виступив партнером метрополітену в цьому проекті.


 

 

Комітет Національної премії України імені Тараса Шевченка назвав кращих митців, які претендують на звання стати лауреатом найвищої творчої відзнаки нашої країни.


 

Верховна Рада України ухвалила закон, що дозволяє Кабінету міністрів України запроваджувати торговельні санкції або інші обмежувальні заходи у відповідь на дискримінаційні або недружелюбні дії з боку інших держав, насамперед Росії щодо України.


 

На святкових ярмарках Софіївської і Михайлівської площах зараз можна користуватись безкоштовним Wi-Fi, а також стежити за подіями, сидячи вдома. Про це повідомив керівник управління туризму КМДА.


 

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков наголошує на необхідності скликати засідання Ради національної безпеки і оборони через захоплення проросійськими бойовиками Комінтернового, та можливого захоплення н.п. Водяне та Заїченко на Донбасі.